Noc strašidel 31.10. – 1.11.

Program začal výrobou lampiónů. Měli jsme předem připravené šablony, které se jen slepily a potáhly nabarveným papírem. Dovnitř se připevnila čajová svíčka a bylo hotovo. Už jen klacek, kterých bylo také připraveno dostatek. Jako kulisa nám sloužila strašidelná hudba a videoklipy.

 

Jako druhé přišly na řadu strašidelné tance. Dvojice měli za úkol, po krátkém nácviku, předvést co nejstrašidelnější tanec. Hodnotili všichni a nejvíc se líbil tanec Bebe s Lamou.

Po tancích jsme si zahráli „Na medvěda“. V klubovně se zhaslo, medvěd šel za dveře a ostatní se poschovávali tak, aby je medvěd našel co nejpozději. Schovky byly důmyslné a medvěd se pěkně otloukal než někoho našel. Ještě jednou jsme hru zopakovali a vyrazili ven.

Zapálili jsme svíčky v lampiónech a vydali se na cestu směrem za nádraží, zima byla jako hrom (-5°C). Samozřejmě svíčky zhasínaly jak se cestou dělaly lumpárny, ale byli jsme připravení a pomocí špejlí je opět zapalovali. Plánovaný cíl se kvůli zimě poněkud přiblížil a strašidelná stezka odvahy se tím zkrátila, navíc bylo jasno, svítil měsíc a světlo bylo skoro jako ve dne. Postupně vyráželi všichni a nechali se vylekat ukrytými strašidly. Konec stezky byl na nádraží, kde jsme se zase sešli a zmrzlí rychle spěchali do klubovny. I když bylo zmiňované světlo, přesto se podařilo strašidlům většinu lidí vylekat.

Opustili nás ti, kteří neměli v plánu v klubovně spát. My ostatní (13) jsme si připravili noclehy a pustili si první film – „Ať žijí duchové“. Bohužel byl i poslední, protože jsme při něm všichni usnuli.

Ráno už jsme jen uklidili a šli domů.

Povedená akce bude mít určitě po roce pokračování.

 

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..